Et tryggere hjem med Alltid24 boligalarm

Få et tryggere hjem, og enklere hverdag med boligalarm fra Alltid24. Du kan enkelt styre din boligalarm med Alltid24 App. I tillegg kan du få melding når barna kommer hjem fra skolen. 

Grunnpakke med kamera og optisk røykvarsler

Grunnpakken inkluderer 1 sentralenhet, 1 betjeningspanel, 2 bevegelsesdetektorer, 1 optisk røykvarsler, 1 magnetkontakt, 1 nøkkelboks,  gratis app samt merker og skilt til din bolig.

smart-security
fire-protection
paws-program
security-cameras

App og nøkkelbrikker til alle

Alarmsystemene er moderne og trådløse, med enkel betjening og nøkkelbrikker til alle i husstanden. Med vår alarm-app kan du styre alarmen uansett hvor du befinner deg.

App
9790626-200x247
fire-protection

Øk din trygghet med oppkoblet brannvarsler til alarmstasjon

En sikker brannvarsler er noe av det viktigste for trygghet i hjemmet. Ved en brann teller hvert sekund. Med brannvarsler fra Alltid24, vil din bolig være overvåket 24 timer i døgnet.

En optisk røykdetektor reagerer på brann i en veldig tidlig fase (ulmebrann) Den plasseres midt i dekningsområde. Detektoren har innebygget sirene og varsler lokalt hvis det er røykutvikling. Detektoren virker uavhengig av om alarmen er slått av eller på.

Røykvarslerne er også koblet til fotodetektorene i samme rom som tar bilder og sender dem til alarmstasjonen ved røykutvikling. Med bildeverifisering av alarmårsaken kan operatøren raskt ta riktig tiltak.

Vi kan se årsaken til alarmsignalet

Med hjelp fra vår unike kameraet på bevegelsesdetektorene kan våre operatører verifisere årsaken til hvorfor vi mottar alarmsignal fra ditt alarmsystem, og igangsette rask og riktig reaksjon. På denne måten sparer det verdifull tid om ulykken skulle være ute.

Bevegelsesdetektoren reagerer og tar bilder av bevegelser innenfor sin rekkevidde både på dagen og natten. Den reagerer også på brannalarm.

security-cameras
SRAC-23 (Custom)
9095bb_8a641a60df564614a67a790828b6e65c

Smarte løsninger for hjemmet og familien

Forestill deg en boligalarm hvor du kan styre automasjon, energi, belysning og som forteller deg når barna kommer hjem fra skolen – selv når du ikke er hjemme. Alltid24 gir deg så mye mer enn en tradisjonell boligalarm. Du får et tilkoblet, smartere hjem.

Ved å bruke moderne, trådløs teknologi kombinert med Alltid24 APPog min side som i tillegg gir deg et trådløst betjeningspanel, gjør Alltid24 at du har kontakt med huset ditt, uansett hvor du er.

Vekterutrykning inkludert

Alltid24 gir deg en profesjonelt overvåket innbruddsalarm med fotodetektor for bildeverifisering av alarmårsaken samt gratis vekterutrykninger*. Systemets tilkobling til alarmstasjonen er svært sikker da den kan kobles til både via bredbånd og GSM. Du kan også få delsikring med overvåkning av strategiske inntrengingspunkter ved hjelp av dør- og vindusmagneter.

smart-security
20150109_161824

Få mer ut av din boligalarm

Familie vor Haus

Verv en venn

Verv en venn/nabo. Kjenner du noen som også vil ha boligalarm? Skriv navnene på dine venner og bekjente og send disse til oss. Som takk for hjelpen får du og den som blir vervet 3 mnd gratis alarmabonnement

9095bb_8a641a60df564614a67a790828b6e65c

Tilleggskomponenter

Alle hjem har behov som er forskjellige, derfor skreddersyr vi alltid våre løsninger for deg. Med våre tilleggskomponenter kan du utvide din boligalarm og grunnpakke slik at den passer akkurat ditt behov.