1281973530dagligvarehandelen

I forbindelse med at det har vært en rekke sjokkinnbrudd mot dagligvarebutikker i Oslo-området i den senere tid. Har Alltid24 hatt en økning med installsjoner av tåkesikrings anlegg i flere av våre kunders lokaler.

Fordelen med en tåkemaskin!

Det viktigste aspektet med en tåkemaskin i forhold til andre sikkerhetsinstallasjoner, er at tåken gjør det umulig for en innbruddstyv å se noe. Det de ikke kan se, kan de heller ikke stjele!

Alltid24 LØSNING
Etter at Alltid24 ble kjent med økningen på antall innbrudd ble det besluttet å fokusere på mer avansert sikkerhet til våre kunder. De hadde allerede et system for alarm og videoovervåking som ble utnyttet i en ny tåkesikrings løsning. Alltid24 prosjekterer hvert enkelt lokale, i forhold til størrelse og utfordringer. I tillegg er bygget svært godt alarmsikret. Samlet gir dette bygget et tilstrekkelig sikkerhetsnivå mot tyveri og ran.

Se innlegg i Dagligvarehandelen
Dagligvarehandelen.PDF versjon 

OPPNÅDD RESULTAT
Tåkesikring fra Alltid24 gir en effektiv sikring. ingen av våre kunder med installert tåkesikring har opplevd forsøk på innbrudd/ran i ettertid av installsjon.

Les mer om tåkesikring