Med elektronisk adgangskontroll fra Alltid24 vil du få full kontroll og oversikt over hvem som har tilgang til dine lokaler. 

Full kontroll

Dagens adgangskontroll må kunne gjøre mer enn bare lukke og åpne dører. Din bedrift trenger en løsning som kan gi deg full kontroll og informasjon til å drive mer effektivt. Samtidig som det sørger for korrekt adgang, overblikk over personellet og opprettholder sikkerheten til bedriften. For din bedrift vil rutinene med låste dører bli betydelig lettere.

Profesjonell håndtering og effektiv drift

Alltid24 tekniske kompetanse sørger for kundetilpasset prosjektering, fagmessig installasjon og idriftsettelse samt sikre, effektive og brukervennlige adgangskontrollsystemer. Dørmiljø, rotasjonsporter, heier, sluser, porter og bommer er noen av de passasjer som våre løsninger i dag sikrer. Løsningene er ofte koblet opp i mot kameraanlegg og innbruddsalarmanlegg og blir live overvåket og fulgt opp av  døgnbemannede FG-alarmsentral.

Brukervennlighet og sikkerhet satt i system

Samtlige adgangskontrollsystemer konfigureres for at det skal være enkelt og kreve minimalt innsats og ressurser hos kunden i en driftssituasjon. Alle typer adgangsmedier kan brukes og både magnetkort, berøringsfrie kort, kodesystemer, brikker og biometri kan tas i bruk – gjerne i kombinasjon med perimeter og områdesikring hvor vi hjelper kunden til å skape tilgangsrettigheter og personkontroll akkurat slik denne ønsker.

Fleksibelt system

Vi leverer utvidbare systemer, alt fra enkle kortlesere til store og komplekse adgangskontrollsystemer med flere tusen kortlesere. Adgangskontrollsystemet kan integreres med våre øvrige produktområder. Vi har under utvelgelse av våre produkter alltid fokusert på brukervennlighet, fleksibilitet samt høy kvalitet. Mange års erfaring gir oss muligheten til å «skreddersy» løsninger etter kundens ønsker og behov.

Hand with the card access

ID og kortbestilling:

Bruker du mye tid på administrasjon av å opprette eller bestille adgangskort for din virksomhet, besøkende og/ eller leietagere?

Med Alltid24 kort bestilling kan du enkelt og lettvint bestille adgangskort til deg selv eller til dine gjester, og eller leietagere.  Tjenesten er lett å bruke og Alltid24 gir deg muligheten til å bestille kort via internett. Alltid24 tar ansvar for hele prosessen – fra design til ferdig trykket, kodet og aktivert kort.

Hvorfor velge adgangskontroll systemer fra Alltid24

Det er mange gode grunner til å investere i adgangskontroll systemer fra Alltid24.

Med det nyeste innen sikkerhetsteknologi installert, kan du senke skuldrene dine. Du kan være sikker på at du får full kontroll over hvem som har adgang til dine lokaler.

adgangskontroll-2

Installasjon og service

Hos Alltid24 skal du alltid være trygg på at ditt overvåknings system blir installert av fagdykig personell. Våre montører monterer ditt overvåknings system i henhold til prosessplan

ALS

Alltid24 Alarmstasjon

Alltid24 alarmstasjon er bemannet av alarmoperatører døgnet rundt, hele året. De er spesialister på å tolke og verifisere uønskede hendelser og kan raskt finne ut hvilke tiltak som må tas.

remote-access

Accsess managment

Tilkoblet ditt adgangs system til vår service og alarmsentral. Dersom du har behov for service, hjelp til å lukke og åpne dører, vil vi kunne utføre dette for deg.

Kontakt oss

Hvis du ønsker å bestille eller trenger å vite mer – fyll inn dine kontaktopplysninger så vil vi kontakte deg så raskt vi kan.

    operator

    En av våre sikkerhetskonsulenter vil kontakter deg så raskt vi kan