Innenfor Lås & Beslag, har Alltid24 mange års erfaring, og kan garantere deg den beste lås service til fornuftige priser. Alltid24 kan hjelpe deg med alle typer oppgaver en låsesmed kan utføre. Våre erfarne medarbeidere har kompetanse og erfaring til å levere kvalitet i alt fra installasjon og reparasjon av låser for transkoding av hele låsesystemer.

For å være sikker på at din bolig eller bedrift er godt nok sikret til enhver tid, er det viktig å holde utstyret i orden. Vi ønsker å gjøre det beste hver gang. Alle våre ansatte stiller opp til hver oppgave i tide og i godt humør. De er profesjonelle og ingen jobb er for stor eller for liten.

Utskiftning av lås

Du kan ha mange forskellige grunner til at få skifte dine låser. låsene kan gå i stykker og låsene blir slidt, når de har sittet i døren eller vinduet i mange år. Er din lås gammel, bør du også sjekke om sikkerheten er god nok. Du kan ringe oss for at få veiledning om de gjeldende regler og få råd om det er på tide at skifte ut dine låser. Alltid24 kan skifte ut dine gamle eller defekte låse og på den måten øker du sikkerheteni din bedrift.

Utbedring av skade

Når skaden først har skjedd er det viktig å rette den opp. Vi utbedrer skader på dører og vinduer etter hærverk eller nnbrudd, og gir deg service på alt innen lås og beslag. Montering av provisoriske og permanente løsninger gjør vi raskt og effektivt etter behov.

Effektiv og rask levering

Vi er godt kjent med at bedrifter endrer sine behov, bedriften får flere eller færre ansatte, og dørmiljø kan endres, eller at ansatte mister nøkler. Vi blir med bedriften i hele avtaleperioden og tilbyr derfor rask etterlevering av både nøkler og sylindere.

Tap eller nye nøkkler

Har noen mistet nøkkelen sin? Da er det oftes lurt å bytte – du vet aldri hvem som kan ha funnet den. Vi kan raskt og enkelt etterlevere nøkler og sylindere slik at ingen uatoriserte personer får tilgang til dine bedrift og verdier.

Lås & Beslag