Alarm er en grunnleggende sikkerhet for å beskytte både mennesker og materielle verdier. Vi i Alltid24 tilbyr alarm løsninger for alle behov og ønsker.

ProductImage

Innbrudsalarm

Alltid24 tilbyr alarmsystem for alle typer bedrifter. Alarmen skreddersys slik at den passer til akkurat ditt behov, enten du trenger en enkel innbruddsalarm eller et avansert integrert anlegg. Alle våres system kan enkelt utvides når behovet vokser.

Et moderne innbruddsalarm har en hovedoppgave, det er å ivareta sikkerheten av kundens verdier. Kombinert med et godt aksjonsapparat i form av oppkobling mot FG godkjente alarmstasjon og vekterutrykning. Med dette vil sikkerheten kunne bli ivaretas på en sikker og kosteffektiv måte.

Heisalarm

Ingen liker å sitte fast i heisen, men det er ikke til å unngå at de stopper fra tid til annen. Ved heisstopp vil det umiddelbart opprettes kontakt med vår alarmstasjon. Beredskapen er kontinuerlig og sikrer hjelp uansett når behovet oppstår. Tiltak kan raskt iverksettes for om nødvendig å frigjøre personer som sitter fast i heisen, og heis-eiers ansvar blir ivaretatt av et profesjonelt apparat hos oss.
Fra 01.01.10 ble det påbudt med to-veis kommunikasjon og overføring til vaktsentral. Med overføring til Alltid24 Alarmsentral kan du være sikker på at Alltid24 vil aksjonere etter oppsatt instruks hvis uhellet skulle være ute.

heis_alarm_1
brann_alarm1

Brannalarm

Et brannalarmsystem skal beskytte liv og verdier når en brann oppstår. Da er det viktig med tidlig varsling, samt sikre at uønskede alarmer ikke oppstår i systemet. Med våre ulike systemer kan vi skreddersy en optimal løsning for objektet som skal sikres.

Røyk & Ild kan ta alt. Hvis den får tak i det. Derfor bør alltid røyk- og brannvarsling være en integrert del av bedriftens alarmsystem. Vi tilbyr brannalarm løsninger for både små, og mellomstore kunder, samt større objekter med krav om brannsikring og landbruk.

Ran & Trygghetsalarm


Å være i stand til raskt tiltrekke seg oppmerksomheten til vektere er svært viktig for mange av våre kunder. Kanskje du jobber i en butikk eller salong, eller er du bare ofte arbeider sent på jobb?

Ran- og trygghetsalarm er en alarmknapp som lydløst varsler behov for øyeblikkelig assistanse. Alarmen sender et signal til alarmstasjonenl og/eller direkte til vektere i umiddelbar nærhet. Sammen med deg definerer vi forskjellige alvorlighetsgrader for din bedrift. Disse vil avgjøre hvordan vi aksjonerer når alarmen tas i bruk.

Ransalarm
Smartphone with GPS navigator on map

Personalarm

Trygghet gir deg et rikere liv og gjør at dine nærmeste kan slippe noen bekymringer. Med Alltid24 Personalarm kan du enkelt tilkalle hjelp når du føler deg utrygg. Du kan trykke på alarmknappen for øyeblikkelig hjelp, eller du kan trykke på knappen for assistanse hvis du bare trenger noen å snakke med eller tilkalle hjelp. Faller du og er ute av stand til å betjene alarmenheten, vil personalarmen angi din posisjon og sende alarm.
Enheten overvåkes via GPS-sporing og koples til Alltid24 Sporingsportal via en GSM/GPRS forbindelse. Dette gir mulighet til å følge enheten på et kart. Mister enheten GSM/GPRS-forbindelsen får brukeren et varsel om dette.
Brukergrupper er alle som kan utsettes for risiko: for eksempel alenearbeidende, drosjesjåfører, eldre, skogsarbeidere, transportarbeidere, butikkansatte og mennesker som kan bli utsatt for trusler eller overfall.

Alltid24 smart App
Med Alltid24 App er det enkelt å styre og ha full kontroll på bedriften din uansett hvor du befinner deg!
Slå alarmen av og på. Få varsel når alarmen aktiveres og deaktiveres. Sjekk alarmens status og les hendelses logg. Vi legger hele tiden til nye smarte tjenester som gjør din hverdag enklere og litt mer behagelig.

Hvorfor velge Alltid24 bedriftsalarm

Det er mange gode grunner til å investere i en bedriftsalarm fra Alltid24.

Med det nyeste innen sikkerhetsteknologi installert, og overvåking fra FG godkjent alarmstasjon, kan du senke skuldrene dine. Din bedrift og ansatte er i gode hender.

INst

Installasjon og service

Hos Alltid24 skal du alltid være trygg på at ditt alarmsystem blir installert av fagdykig personell. Våre montører kommer til avtalt tid og monterer ditt sikkerhet system

director4

Alltid24 Alarmstasjon

Alltid24 alarmstasjon er bemannet av alarmoperatører døgnet rundt, hele året. De er spesialister på å tolke og verifisere alarmårsaken og kan raskt finne ut hvilke tiltak som må tas.

20151108_225754

Vakt & vekterutrykning

Alle våre vektere er tilkoblet vår alarmsentral. Dersom vi ikke får avklart din alarm, vil vi sende ut en vekter for å inspisere ditt område.

Kontakt oss

Hvis du ønsker å bestille eller trenger å vite mer – fyll inn dine kontaktopplysninger så vil vi kontakte deg så raskt vi kan.

    operator

    En av våre sikkerhetskonsulenter vil kontakter deg så raskt vi kan