Med tåkesikring fra Alltid24 sikrer du dine verdier på få sekunder med sikkerhetståke som gjør det umulig for tyven å stjele noe!

Alltid24 sikkerhetståke stopper tyven på få sekunder

Alle bedrifter – fra små forretninger til kjempestore varehus – har som oftes sikret seg med alarmsystemer, som sikrer deres innbo og verdier. Men uansett hvilke forholdsregler, du tar, kan du aldri forhindre en tyv eller hærverks-mann i å forsøke å bryte seg inn. Med tåkesikring kan du forhindre, at noe blir stjålet – eller svært ødelagt

Hvordan?

Når innbruddstyver eller ranere har tiltvunget seg adgang til dine lokaler, vil de kunne stjele dine verdier, hvis det kun er beskyttelse med ”tradisjonelle” sikkerhetsystemer. Alltid24 tåkesikring vil fylle rommet – stort eller smått – med tett tåke og gjøre det umulig for tyven å se – og stjele – noe! Tåken reduserer også hærverk og andre skader på lokaler og bygninger. Det hele holdes beskyttet, så politiet kan nå frem! Tåken er selvfølgelig fullstendig uskadelig – for mennesker, dyr og ditt interiør.

Et fleksibelt konsept til enhver bedrift

Alltid24 tilbyr en rekke tåkekanoner, som er designet og utviklet for å sikre alle former for bedrifter og forretninger. De fleste av våre modeller kan også monteres skjult bak vegg eller i tak.

Business-venstre-01_146b0d6e355dff58580df8786026a6f1
Business-venstre-02_4e9040b063c6605e209642b5f57cc82a

Fordeler ved beskyttelse med sikkerhetståke

– Stopper øyeblikkelig innbrudd, tyveri, ran, overfall og hærverk
– Giver deg ro i sjelen og en god nattesøvn
– Begrenser potentielt tap
– Lav risiko gir lavere forsikringspremie
– Anbefalt av politi og forsikringsselskaper
 -Uskadelig tåke, som ikke etterlater pletter eller spor

 

Se våre kundeeksempler for mere inspirasjon.

Hvorfor velge tåkesikring fra Alltid24

Det er mange gode grunner til å investere i tåkesirking fra Alltid24.

Med det nyeste innen sikkerhetsteknologi installert, kan du gjøre det nærmest umulig for innbruddstyver å stjele noe, og du kan senke skuldrene dine. Din bedrift og ansatte er i gode hender.

Business-venstre-03-1_2d3bc3a09be7eb7a2d1abb4702e67db6

Installasjon og service

Hos Alltid24 skal du alltid være trygg på at ditt tåkesikrings system blir installert av fagdykig personell. Våre montører monterer ditt sikrings system i henhold til prosessplan

ALS

Alltid24 Alarmstasjon

Alltid24 alarmstasjon er bemannet av alarmoperatører døgnet rundt, hele året. De er spesialister på å tolke og verifisere uønskede hendelser og kan raskt finne ut hvilke tiltak som må tas.

20151108_225754

Vakt & vekterutrykning

Alle våre vektere er tilkoblet vår alarmsentral. Dersom vi ikke får avklart din alarm, vil vi sende ut en vekter for å inspisere ditt område.

Kontakt oss

Hvis du ønsker å bestille eller trenger å vite mer – fyll inn dine kontaktopplysninger så vil vi kontakte deg så raskt vi kan.

    operator

    En av våre sikkerhetskonsulenter vil kontakter deg så raskt vi kan