Bygg og anlegg

En byggeplass er i konstant endring og har derfor spesifikke sikkerhetsbehov, som ofte varierer gjennom prosjektets gang. Vi kan hjelpe deg med å vurdere sikkerhetsbehovene for bygget og utvikle en plan som dekker hele prosjektet. Ved å ansette Alltid24 Sikkerhet kan dere fokusere på prosjektet, mens vi tar ansvar for at sikkerheten er ivaretatt.

Alltid24 Sikkerhet hjelper deg med å beskytte maskiner, bygninger og materiale ved å tilby både tekniske og personell tjenester. I tillegg til dette kan vi gjennomføre omfattende risikoanalyser, dokumentasjon, kontrollere leveranser og designe parkerings områder, blant annet.

Forslag til tjenester og løsninger knyttet til bygg og anlegg

Adgangskontroll

Stasjonært vakthold

Kameraovervåkning

Leie alarm

Mobilt vakthold

Brannalarm

Byggeplassen

På en byggeplass må man tenke sikkerhet hele tiden. Da kan det være fint å ha en profesjonell partner som tar ansvar.

Vi tilbyr full kontroll på Rapporter

Ved hjelp av vårt topp moderne rapporteringssystem vil vi sende avvik med hendelsesrapport og bilder (ved behov) umiddelbart når vekter har avsluttet oppdraget til de som måtte ha behov for denne type informasjon i bedriften. Rapporten blir levert via e-post, og garantert til rett tid.

Er det behov for å ha vekter på stedet over tid så kan vi tilby stasjonært vakthold hvor vi kan utføre kontroll av et område eller bygning.

Vi tilbyr vakthold uansett omfang og størrelse

Kontakt oss