OM OSS

Alltid24 leverer skreddersydde løsninger og servicetjenester. Dette gjør vi ukomplisert og effektivt. I kombinasjon med våre unike driftsavtaler vil våre kunder alltid kunne være sikret med høy kvalitet og service.

building

Omfattende logistikk og sikkerhetsløsninger er kjernen i vår virksomhet – fra prosjektering og helt frem til levering.

Alltid24 ble etablert i 2009 av lokalt initiativ og kapital. Alltid24 er ikke stort og komplisert. Det ønsker vi heller ikke å være. Vi skal arbeide effektivt og skape et personlig forhold til våre kunder. Vi gir våre kunder full oppmerksomhet og personlig service, slik at vi sammen kan utarbeide effektive løsninger.

A better sense of security

Alltid24 hovedaktiviteter er  salg, prosjektering, montering og service på høyteknologiske sikkerhetsløsninger for det profesjonelle og private markedet tilknyttet 24/7 alarmsentral.  Vi sikrer bygninger og gjenstander og verner liv og verdier. Våre innovative løsninger er utviklet i samarbeid med våre håndplukkede sertifiserte leverandører, og er grundig testet på funksjonalitet og driftssikkerhet.

Våre kunder representerer et bredt tverrsnitt av ledende merkevarer fra både privat, profesjonell og offentlig sektor inkludert forsikring, bank og finans, industri, energi, media, farmasøytisk industri, mat, transport, tjenester og myndigheter, kommuner og virksomheter i offentlig sektor.

Verdier

  • Trygghet skal oppleves gjennom produkter og mennesker.
  • Vennlighet og tillit gjennom service.
  • Kompetanse innen aktuelle produkter og tjenester.
  • Lønnsomt ved å være verdiskapende både for kunde og leverandør.
  • Moderne service- og distribusjonsteknologi, samt moderne og fremtidsrettede produkter og tjenester.
  • Enklere hverdag for kundene gjennom viktige servicetjenester.
  • Trivsel gjennom produkter og tjenester som gjør en hektisk hverdag litt enklere og mer trivelig.
  • Komfort gjennom behagelige, sikre, ressursbesparende og lett tilgjengelige tjenester.

Forretningsidéen

Forretningsidéen til Alltid24 er å tilby kundene komplette sikkerhets løsninger og rådgivning med de mest nødvendige tjenester. Vi ønsker å være det naturlige valget for kunder som ønsker alle sine sikkerhetsløsninger fra en og samme leverandør.

Alltid24 leverer skreddersydde løsninger og servicetjenester. Dette gjør vi ukomplisert og effektivt. I kombinasjon med våre unike driftsavtaler vil våre kunder alltid kunne være sikret med høy kvalitet og service.

Gjennom et bredt forhandlernett med høyt kunnskapsnivå skal vi gi våre kunder kostnadseffektive tjenester, produkter og løsninger som gir en enklere hverdag. Våre medarbeidere har lang erfaring med salg av løsninger ti private og bedriftsmarkedet.

HVORFOR VELGE ALLTID24

Alltid24 er et sikkerhestselskap som tilbyr totalløsninger eller enkeltstående tjenester. Hos oss finner du engasjerte ansatte som innehar den beste kompetansen innen våre fagfelt. Vi har strenge kontrollrutiner i de ulike leddene for å sørge for at du som kunde får det resultatet du har krav på.

I en bransje der teknologien utvikler seg i det tempoet det gjør i dag, er det viktig at de ansatte i firmaet følger med i tiden og får mulighet til å holde seg oppdaterte til enhver tid. I Alltid24 fokuserer vi på kursing på mange forskjellige områder, slik at vi til sammen har en bredest mulig kompetanse innenfor hele fagfeltet. I tillegg har vi gode samarbeidspartnere i andre firma som vi både deler erfaringer med, og som kan bidra med løsninger på problemer vi ikke har vært borti før.

Våre sikkerhetskonsulenter er genuint opptatt av å få det beste ut av hvert enkelt budsjett. Alle våre kunder har ulike behov og vi er opptatt av å holde oss oppdatert på markedet til enhver tid for å levere den beste kvaliteten.

Vi skal yte best mulig kundeservice overfor nye og gamle kunder både før og etter avtaleinngåelse. Kundens behov står i sentrum og vi gjør alltid det vi kan for å oppfylle de ønskene man måtte ha. Alltid24 er en en sikkerhets aktør som tar kundenes behov på alvor – også etter at avtalene er inngått.

11263152_916047561751488_5330708910142195351_n

ET SIKKERHETSELSKAP MED VERDIER

Alltid24 er opptatt av sitt nærmiljø. Derfor støtter og engasjerer Alltid24 seg i lokale idrettslag og foreninger på ulike måter. .

Sponsor

Alltid24 ønsker å støtteklubber foreninger og veldedige organisasjoner Vi ønsker gjennom vårt bidrag å bidra til en positiv samfunnsutvikling.

Alliansepartnere

Samarbeidet bidrar til at vi kan levere unike tilbuds løsninger på skreddersydde sikkerhet løsninger til våre felles kunder.