smb10
stjernenlogonsp_116

Vår SMB grunnpakke

Kr. 3.990,– ferdig installert

Månedsabonnement kr. 349,- / mnd. inkludert alarmovervåkning, beredskapstjeneste & APP

Har du alarm og eller vakthold, Fortvil ikke. Alltid24 hjelper deg med å bytte til oss. Vi tar oss av alt med oppsigelser av din gamle leverandør, du får total helsesjekk av dine sikkerhetsløsninger. Dette gjør vi kostnadsfritt for deg.

Bildeverifisering

Kamaradetektorene overvåker kun bedriftens lokaler, og ikke deg! ved utløst alarmen overføres bilder til vår alarmsentral. Ved hjelp av bildene kan vi raskere verifisere hendelsen også sikre rask og

Utløst brannalarm

Med en optisk røykdetektor kan vi oppdage en brann i ulmefasen. Ved hjelp av kameradetektoren kan vi verifisere om det er reell fare eller falsk alarm. Vi kontakter brannvesen dersom situasjonen krever det.

Gratis mobilapp

Alarmsystemet lar seg enkelt styre med din smarttelefon via vår app. Du kan skru alarmen av og på, samt se de siste hendelsene via loggen, endre koder, etc.

Lokalt tilstedeværelse

Alltid24 er nasjonal med lokal forankring. Vi samarbeider med lokale Alltid24 partnere for å sikre en god, lokal tilknytning. Dette for å sikre rask utrykning og god service uansett hvor i landet du bor.»]

utryknings tjeneste

Alle våre alarmer med alarmabonnement er alltid tilknyttet vår FG alarmstasjon og vektertjeneste.Du skal alltid være trygg på, at det er noen som kommer når alarmen er utløst

Nøkkelservice

Alltid24 oppbevarer dine nøkler trygt. Dersom din alarmen utløses når bedriften er stengt kan en vekter låse seg inn og sjekke at alt er i orden. Om nødvendig gjenoppretter vi sikkerheten og kontakter låsmester, byggmester, glassmester etc. Dette er inkludert i vår vektertjeneste.»]

Ved å bestille alarm av Alltid24 går 10% av abonnementet tilbake til Stjernen Hockey hver mnd. Foruten at du støtter klubben i ditt hjertet så gir du trygghet og sikkerhet for både deg og dine medarbeidere..

Med Alltid24 SMB alarmpakke får du en sikker og pålitelig alarmløsning med den nyeste teknologien. Vårt tilbud omfatter installasjon, tilkobling til alarmstasjon med operatørovervåking døgnet rundt samt vektertjeneste

Alltid24 tilbyr et stort spekete av sikkerhetstjenester til bedriftsmarkedet, kontakt Alltid24 for en gratis befaring. Vi leverer alt innen avansert alarmsystem, Kameraovervåkning, adgangskontroll, Lås & Beslag mm

Teknisk avdeling

Alltid24 Alarm & Sikkerhet AS tilbyr skreddersydde med kyndige installatører som sørger for fagmessig montering og periodisk vedlikehold av sikkerhets anlegget.

Alltid24 leverer tekniske løsninger som

 • Innbruddsalarme
 • Brannalarmer
 • Frysalarmer
 • TV-overvåking (ITV)
 • Adgangskontroll
 • Tåkesirking

Vaktavdeling

Igjennom mange års erfaring og planlegging har Alltid24 utviklet et konsept og vaktsystem som er av det fremste i Norge. Systemet baserer seg på kvalitetssikring med utstrakt bruk av teknologi, infrastruktur, opplæring og oppfølgning av vekterens utførsel av vaktoppdragene. Igjennom våre håndplukkede sertifiserte franchisetakere, kan våre kunder være trygg på at tjenesten leveres med den ypperste kvalitet og i henhold etter lovens bestemmelser og sikker drift.

Vekterne i Alltid24 kjennetegnes ved høyt servicenivå, erfaring og kompetanse. For å gjøre tjenesten mest mulig effektiv har vektertjenesten en desentralisert ned til franchisepartner for å kunne plassere ansvar og myndighet nærmere kunden. Alltid24 vektere er på jobb 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

Vaktavdelingens viktigste oppgaver:

 • Sentervakthold
 • Svinntjenester og svinnforebyggende tiltak (bl.a. svinnkurs)
 • Sivile og uniformerte vektere
 • Mobilt vakthold
 • Utrykningstjeneste ved alarm
 • Områdevakthold dag og natt
 • Byggeplasskontroll
 • Parkeringskontroll
 • Stasjonærvakt
 • Svinnforebyggende tiltak

Lås & Beslag

Innenfor Lås & Beslag, har Alltid24 mange års erfaring, og kan garantere deg den beste lås service til fornuftige priser. Alltid24 kan hjelpe deg med alle typer oppgaver en låsesmed kan utføre. Våre erfarne medarbeidere har kompetanse og erfaring til å levere kvalitet i alt fra installasjon og reparasjon av låser for transkoding av hele låsesystemer.

Områdesikring

Alltid24 Port og Gitter jobber ut i fra dine behov og ønsker kan vi tilpasse de fleste produktene til dine mål og forventninger. Vi streber etter korte leveringstider og tilfredse kunder. Med vårt produktutvalg basert på kvalitet, design og pris mener vi å kunne tilby særdeles gunstige tilbud og løsninger.

Les mer her

Sanitet Service

Det er viktig å kunne bidra med umiddelbar hjelp når noen blir akutt syke eller rammet av en ulykke. Ambulansen er som oftest ikke i nærheten når ulykken inntreffer. I perioden fra skade eller akutt sykdom inntreffer vil den skadde eller syke pasienten trenge hjelp. Dette kalles Førstehjelp.

Les mer her

Kontakt oss for en ufopliktende prat