Motorforum har valgt ny sikkerhetsleverandør. Oppdraget gikk til Alltid24

Det er veldig moro å vinne i konkurranse mot de store selskapene. Vi har fra før en bra og veletablert vektertjenester i Østfold, og vi ser at god kvalitet gir gode resultater. sier Ted G Lauritzen- Markedsansvarlig i Alltid24

– Oppdraget gir oss verdifull forutsigbarhet. Alltid24 kunne vise til gode rutiner samt gode referanser. Vi er veldig takknemlige for den tilliten Motorforum Fredrikstad gir oss gjennom tildelingen av dette oppdraget. Oppdraget innebærer leveranse av manuelle vakttjenester, samt alarm og teknisk sikkerhet.  For oss som et utfordrende selskap i sikkerhetsbransjen, gir dette oss en enda bedre forutsetning til å vokse og nå våre hovedmål, med å være en seriøs utfordrer i Norge og lokalt i Østfold.

Motorforum kunne fortelle at Alltid24 Alarm og Sikkerhet leverte et meget godt tilbud.  Alltid24 har et meget godt kvalitetssystem med gode verktøy og rutiner for bemanning, opplæring, oppstart av nye avtaler og avviksrapportering.

Alltid24 ønsker å kunne tilby fordelaktige løsninger som både er kostnadseffektivt for både kunde og Alltid24, og det mener Alltid24 ha fått til, og som er nøkkelen til at både Motorforum og flere andre kunder tilknytter seg Alltid24, forteller Ted G Lauritzen.

Alltid24 - Motorforum