NVE har valgt ny sikkerhetsleverandør. Det prestisjefulle oppdraget gikk til Alltid24

Det er veldig moro å vinne i konkurranse mot de største selskapene. Vi har fra før en bra og veletablert vektertjenester i Oslo, og vi ser at god kvalitet gir gode resultater. Dette er et skritt nærmere våre satsnings mål sier Anders Åstrøm – vaktsjef Alltid24.

– Oppdraget er ikke av den største sorten for Alltid24, men det er både utfordrende og prestisjefylt. Det gir oss dessuten verdifull forutsigbarhet, sier salg og markedssjef Ted G Lauritzen. At vi vant anbudskonkurransen baserte seg på at Alltid24 kunne vise til gode rutiner samt gode referanser. Vi er veldig takknemlige for den tilliten NVE gir oss gjennom tildelingen av dette oppdraget. For oss som et lite selskap, gir dette oss en enda bedre forutsetning til å vokse og nå våre hovedmål, med å være en utfordrer i Norge.

NVE kunne fortelle at Alltid24 Alarm og Sikkerhet leverte et meget godt tilbud. Referansene ga god score og Alltid24 blir beskrevet som meget profesjonelle og engasjerte i måten de utførte sine oppgaver på. Alltid24 har et meget godt kvalitetssystem med gode verktøy og rutiner for bemanning, opplæring, oppstart av nye avtaler og avviksrapportering. Alltid24 beskrev dette på en meget god måte i sitt tilbud.

Alltid24 ønsker å kunne tilby fordelaktige løsninger som både er kostnadseffektivt for både kunde og Alltid24, og det mener Alltid24 ha fått til, og som er nøkkelen til at både NVE og flere andre kunder tilknytter seg Alltid24, forteller Ted G Lauritzen.

a24-nve-vektere

Alltid24 vektere, med vaktsjef Anders Åstrøm og seksjonssjef Hans Petter Arvesen