Stjernen hockey og Alltid24 har utvidet sitt samarbeid og har nå inngått en avtale om sikkerheten for spillere og publikum i ishallen.

I samarbeid med Stjernen hockey og frivillighet, vil Alltid24 koordinere sikkerheten i hallen sammen med arrangement ansvarlige. Avtalen med Alltid24 gir Stjernen muligheten til å ha et overordnet og profesjonelt sikkerhets team, i tillegg til alle de flinke frivillige og arena vertene.

Avtalen med Stjernen en viktig avtale for oss i Alltid24 forteller Ted G Lauritzen – salg & markedssjef. Det var et viktig ledd i vår satsing i Østfold innen vakt og sikring. Alltid24 har lenge levert alarm & teknikk på de aller fleste steder på Østlandet og Oppland. Nå som Alltid24 både satser lokalt og med sine franchisepartnere innen vakthold, er et samarbeid med Stjernen en flott måte å presentere oss videre på. Det har også vært viktig at tidspunktet har vært riktig for begge parter. Avtalen sikrer oss både synlighet og en posisjon inn mot næringslivet i distriktet og den verdien det gir til samarbeidspartnerne i nettverket.

Her er Alltid24 sammen med arrangement ansvarlig Per Anders Muller. Alltid24 gleder seg til å ta fatt på oppdraget.