Appen er tilgjengelig på App Store Google Play

playstore
Appstore

Med Alltid24 appen har du tilgang til alarmen rett fra mobilen, slik at du har kontroll over hva som skjer i hjemmet ditt. Appen har flere funksjoner som gir deg bedre oversikt.

Med vår kameradetektor kan du ta bilder uansett om alarmen er aktivert eller ikke. Den har nattfunksjon og gir bra bilder selv i mørket.

«Glemte jeg å skru på alarmen?»

Slå alarmen av og på uansett hvor du befinner deg, så lenge du har tilgang til internett, kan du enkelt styre din boligalarm ved hjelp av Alltid24 App. Du kan også få varsling via SMS hver gang alarmen blir aktivert, eller når den utløses. Appen er kostnadsfri for deg som kunde og er produsert som et hjelpemiddel for deg. D

«Har barna kommet hjem?»

Med hjelp fra Alltid24 App kan du gå inn å ta bilde for å se om barna har kommet hjem. Du har også til og med kontroll når noen slår alarmen av eller på. Dette er veldig anvendelig for deg som ønsker å få melding når barna kommer hjem fra skolen

«Les hendelseslogg»

Les hendelsesloggen Med Alltid24 App kan du lese av hendelsesloggen. Dette er bra for deg som vil ha litt ekstra kontroll på hvem som skrur alarmen av eller på.