Støtt GJ13/15 lage

Alltid24 gir kr 1000.- tilbake til laget pr medlem/venn eller familie som velger alarm fra oss

  Bestill en gratis befaring. Alltid24 ønsker ikke å gjøre ting dyrere men bedre. Dersom du velger eller bytter til Alltid24, gir vi kr 1000.- til laget. Dette gjelder også for dine venner og familie.

  Det er enkelt å bli kunde, eller bytte til Alltid24. vi tar oss av alt med nyinstallasjon og eventuelt bytte fra gammel leverandør.

  Velg eller bytt til Alltid24 Sikkerhet

  Beskytt ditt hjem med Alltid24 Sikkerhet – Vi har gitt det norske folk trygghet i over 15 år! Våre avanserte alarmsystemer til private hjem er ledende i markedet, med en rekke innovative funksjoner som overgår konkurrentene. Vi setter sikkerhet først og gir deg den freden du fortjener. Vi tilbyr den ultimate beskyttelsen av ditt hjem!
  • Alarm med alt inkludert
  • Norges mest komplette system
  • Bedre oversikt
  • Best på kundeservice

  Les mer om våre tjenester og løsninger

  Innbruddsalarm

  Sikre din bolig mot innbrudd og brann. få den mest utviklede alarmen i Norge med tilknytning til alarmstasjon og vekter tjeneste

  Brannalarm

  Brann i en bolig er det verste som kanskje, derfor kan det være trygt å ha en overvåket brannalarm tilknyttet 24/7 alarmstasjon

  Smart hjem

  Smarthus er mer enn en APP. til tilby komplett smarthus system med flere ulike komponenter og automasjoner.

  Få en uforpliktende vurdering av din bolig

  Fyll ut skjema på toppen av siden. Det er gratis å få befaring, og velger du å bli kunde, gir vi kr 1000.- tilbake til GJ13/15 laget

  Alltid24 Sikkerhet – ditt valg for markedets mest helhetlige boligalarm og smarthjemløsning!

  Inviter oss på en uforpliktende befaring hvor vi kan presenterer skreddersydde løsninger innen brannalarm, vannalarm, adgangsstyring, energistyring og hjemmenettverk. Vi tar sikte på å gi deg en tryggere og mer tilkoblet hverdag.

  Ha full kontroll på hjemme ditt.

  Med smarte komponenter knyttet til din boligalarm. Vil du kunne øke din sikkerhet og velvære

  Følg med på ditt hjem fra hvor som helst, uansett hvor du er.

  Våre overvåkningskameraer gir deg muligheten til å holde øye med ditt hjem, både innendørs og utendørs, uansett hvor du er. Du vil motta varsler ved uventet bevegelse, og ved dørklokken kan du svare og kommunisere med familiemedlemmer hjemme selv når du er borte.``
  • Video og toveis lyd, kan du se og snakke med de som er i boligen.
  • Du kan sette opp varsler om eventuelle mistenkelige bevegelser.
  • Se i mørket med infrarød teknologi.

  Styr tilgangen til din bolig

  Nøkkelfri hverdag, som gir deg full kontroll over hvem som har adgang til hjemmet ditt. Venter du på en pakke? Skal noen passe kjæledyret mens du er bortreist?

  Med smart dørlås slipper du å bruke nøkkel, og kan styre låsen rett fra mobilen Kombinerer du dette med vår ringeklokke med videokamera kan du se hvem som er utenfor døren din og åpne døren uansett hvor du befinner deg.

  • Enkel brukerstyring og tilgangskontroll
  • Åpne døren din uansett hvor du befinner deg via din APP
  • Koble til din Bluetooth på telefon for automatisk lås opp funksjon.

  Velkommen til et smartere hjem

  Alltid24 tilbyr et smarthussystem som er egnet for alle typer boliger og feriehus. Fra din smarttelefon eller oppsatte automasjons regler, har du alltid oversikt og kontroll på din bolig, uansett om du er hjemme eller på reise. Alltid24 gir deg ikke bare et sikkert hjem, men gir deg også følelsen av trygghet og komfort med komplette smarthusfunksjoner.

  Din dag, din måte.

  Å administrere hjemmet ditt med flere apper kan være krevende. Alltid24 Sikkerhet gir deg et smartere alternativ: et intuitivt, alt-i-ett system som alltid jobber for å holde deg trygg og godt ivaretatt.

  Jo mer du legger til, desto mer kan du gjøre – likevel er det alltid enkelt å bruke og ha full kontroll.

  • Aktiver og deaktiver ditt system, eller lag regler
  • Enkel oversikt over alle brukere, koder og hvem som har tilgang
  • Sett opp ulike senarioer, hva skal skje, dersom noe skjer.
  • Få varsler rett i telefon eller på smart klokken, når noe skjer.
  • Få inn video og andre smarthus løsninger rett inn i en og samme APP
  • Styr enkelt ditt Wifi nettverk med Alltid24 IQ Wifi6
  Tilknyttet alarmstasjon, vektertjeneste og service senter

  Umiddelbar respons 24/7

  Vår FG-godkjente alarmstasjon er tilgjengelig 24/7 og garanterer en rask og presis respons når alarmen aktiveres. Vårt servicesenter overvåker konstant den tekniske funksjonaliteten til systemet for å sikre pålitelig drift.

  Få bedre trådløst nett med IQ Wifi6

  Alltid24 IQ WiFi 6 for et enkelt og optimalisert Wi-Fi-nettverk som kan administreres av både sluttbrukere og tjenesteleverandører. Med denne løsningen vil du oppleve pålitelig og stabil Wi-Fi-tilkobling, samt en sømløs og trygg opplevelse takket være den beste Wi-Fi-teknologien for ditt hjemmenettverk kombinert med tett integrasjon mellom ditt smart alarmen, har du full kontroll i din hule hånd.
  • Sett opp eget nettverk for sikkerhet og kamera
  • Lag eget gjeste nettverk
  • Ha full kontroll på tilknyttede enheter.
  Vi forklarer helt enkelt

  Hvorfor Alltid24 Sikkerhet

  Vår måte å arbeide på skaper en sikrere hverdag og bedre velvære for våre kunder.

  Alarmtjeneste med alt inkludert

  Skjulte kostnader er ikke noe du trenger å bekymre deg for hos oss. Vi tilbyr en omfattende produktgaranti og gratis support og alle utrykninger er gratis uansett årsak.

  Brukervennlig

  Vi fokuserer på enkelhet kombinert med avansert funksjonalitet. Vår boligalarm gir deg en intuitiv brukeropplevelse, enten du styrer den gjennom berøringspanelet, appen eller PC-en din. Enkel tilgang til nødvendige funksjoner er nøkkelen til vår brukervennlige tilnærming.

  Umiddelbar respons 24/7

  Vår alarmstasjon er tilgjengelig 24/7, og vi garanterer en rask og presis respons ved utløsning av alarmen. Dette sikrer at din sikkerhet alltid er vår høyeste prioritet.

  Åpenhet og tilpassninger

  Vår boligalarm er mer enn bare en alarm; den er et intelligent system som enkelt kan integreres med ulike tredjepartsløsninger for helhetlig smart hus styring. Du kan enkelt bygge ut ditt smarthus med komponenter fra ulike produsenter, som du kan få hos din elektro forhandler.

  Best på kundeservice

  Vi er tilgjengelige når du trenger oss. Våre kunder er vår topprioritet, og vi arbeider målrettet for å håndtere alle henvendelser raskt og tilfredsstillende.

  Total sikkerhet

  Presis alarm avklaring oppnås gjennom avanserte sensorer som oppdager innbruddsforsøk før tyvene kommer seg inn og registrerer røyk før det utvikler seg til flammer. Kameraer med kunstig intelligens og avanserte sensorer, analyseres vi hendelser i sanntid for å styrke sikkerheten ytterligere.