Smarthus produkter fra Alltid24

Alltid24 leverer smartalarm og boligautomasjon i øverste klasse, uten at det koster mer enn nødvendig.
Vi skreddersyr sammen alle enheter og systemer i en bolig slik at alt snakker sammen og fungerer sømløst.

oco2 (Custom)

Nyhet! Alltid24 Smartkamera

– Se inn i hjemmet.

Med Alltid24 Smartkamera kan du se hva som skjer hjemme – uansett hvor du er

Smartkameraet er et trådløst, lite og fleksibelt kamera som er integrert med alarmsystemet ditt og kan styres via Alltid24 App. Ta bilder når du selv ønsker det, eller automatisk når noe skjer. Bildene overføres kryptert til din Alltid24 App.

Smartkontakt

– Styr belysning og elektronikk

Mer trygghet og bekvemmelighet i hjemmet!

 

Med Smartkontakt kan du styre belysning og nesten alle elektriske apparater i boligen via Alltid24 App. Slå av og på med mobilen. Programmer belysningen slik at det ser ut som du er hjemme i ferien.

GetImage
getImage[3]

Vanndetektor

– Oppdag vannlekkasje i tide

Med vanndetektor trenger du ikke uroe deg for vanskelige vannskader.

Små vannlekkasjer på kjøkken og i kjeller er ikke uvanlig og kan være vanskelige å oppdage. Dette kan utvikle seg til å forårsake store problemer hvis det ikke oppdages i tide.

Utendørs kamera alarm

– Forutse faren før de når eiendommen

Mer trygghet og bekvemmelighet i hjemmet!

 

Vellykket sikkerhetsarbeid er i å forutse fare. Med utendørs kamera alarm, kan vi oppdager en inntrenger før de nådde hønsehuset . Utendørs Alarm er første skritt i arbeidet vi kaller «fremtiden nabolaget «.

getImage[10]
shop-idlock

– Enklere og bedre hverdag

En lås gir deg mange fordeler!

Slipp inn håndverkeren eller ta imot det nye kjøleskapet, selv om du ikke er hjemme. Se hvem som låser opp hjemme mens du er på jobb. Med Låsmodul til den elektroniske boliglåsen, Med SmartLock , får du en litt enklere og mer behagelig hverdag og bedre kontroll over boligen.

Alltid24 smart App

– Fjernstyr hjemmet ditt

Med Alltid24 App er det enkelt å styre og ha full kontroll på hjemmet ditt uansett hvor du befinner deg!

Slå alarmen av og på. Få varsel når barna kommer hjem. Sjekk alarmens status og les av temperaturen, styr temperatur og lys eller få beskjed ved strømbrudd i hjemmet. Vi legger hele tiden til nye smarte tjenester som gjør din hverdag enklere og litt mer behagelig.

getImage[6]

Temperaturkontroll

– Full kontroll på inneklima

Hvordan boligen har det, påvirker også hvordan du og din familie har det. Dersom det ikke opprettholdes stabil temperatur i huset eller fritidseiendommen kan dette forårsake fuktproblemer, mugg og midd,