Et tryggere hjem med Alltid24 boligalarm

Hos oss får du en profesjonelt overvåket boligalarm med umiddelbar varsling og rask assistanse.. 

Alltid 24 bilde 6

Vi bryr oss om din trygghet og sikkerhet

Alltid24 Sikkerhet fokuserer på din boligsikring, Vår alarmtjeneste med alt inkludert har skallsikring, som beskytter deg og din bolig også når du er hjemme. Om noen forsøker å ta seg inn i boligen, vil alarmstasjonen vår varsles umiddelbart. Vi kontakter deg med en gang en alarm utløses, i tillegg til å sende vekter og koordinere med nødetater etter behov

Vi har et stort utvalg av smarte sikkerhetsprodukter

Alltid24 ADC inv cam

HD innendørskamera

Alltid24 ADC utv cam

HD utendørskamera

Alltid24 ADC 30 Cam

180° HD-videokamera

Alltid24 ADC Doorbell

Dørklokke med kamera

IDL

Elektronisk dørlås

Øk din trygghet med oppkoblet brannvarsler til alarmstasjon

En sikker brannvarsler er noe av det viktigste for trygghet i hjemmet. Ved en brann teller hvert sekund. Med brannvarsler fra Alltid24, vil din bolig være overvåket 24 timer i døgnet.

En optisk røykdetektor reagerer på brann i en veldig tidlig fase (ulmebrann) Den plasseres midt i dekningsområde. Detektoren har innebygget sirene og varsler lokalt hvis det er røykutvikling. Detektoren virker uavhengig av om alarmen er slått av eller på.

Røykvarslerne er også koblet til fotodetektorene i samme rom som tar bilder og sender dem til alarmstasjonen ved røykutvikling. Med bildeverifisering av alarmårsaken kan operatøren raskt ta riktig tiltak.

Se innbruddstyvene uansett tid på døgnet

Vår unike bevegelsesdetektorene med kamera oppdager bevegelse både i dagslys og mørke, og tar tydelige bilder som sendes til alarmstasjonen for umiddelbar respons. Våre operatørere vil raskt kunne identifisere alarmårasken og igangsette riktig reaksjon.

  • ​Detektoren oppdager bevegelse og tar bilder også om natten.
  • Detektorene vil varsle med bilder dersom andre detektorer blir utløst F.eks brann..
  • Kameraet er koblet til Alltid24 APP for å varsle personlig bruker.
  • Følsomheten er justerbar – for å ta hensyn til dine kjæledyr

Magnetkontakt med sjokksensor – Gir raskere alarm

Med Alltid24 magnetkontakt for dører og vinduer med sjokk indekator og sensor varsler om innbruddsforsøk før tyvene beveger seg inn i hjemmet ditt. Sensoren registrerer vibrasjon fra f.eks. brekkjern hammer, stein eller borring / drill, og utløser alarmen. Lyden fra sirenen vil vekker boligen og tyvene blir redde og forsvinner. Alarmstasjon gjør de nødvendige grep.

Få kontroll med Alltid24 appen

Alarmsystemene er moderne og trådløse, med enkel betjening. Med vår alarm-app kan du styre alarmen uansett hvor du befinner deg.

Aktiver og deaktiver
Du kan enkelt når som helst og hvor som helst aktivere alarmen og deaktivere alarmen
Lås opp dørene
Gi adgang til besøkende med den digitale smarte dørlåsen.
Lys & temperatur
Styr og overvåk lys, temperatur og bli varslet tidlig om eventuelle endringer.
Video
Oversikt over boligen både på innsiden og utsiden. Uansett hvor du befinner deg.
Brukeradministrasjon
Gi midlertidige koder for å la besøkende eller håndverkere komme inn, eller for å følge med på hvem som kommer og går.
Hostorikk
Gå gjennom historikkloggen for å se alarmhendelser.

Smart styring av adgangen til din bolig

Alltid24 boligalarm kan kobles til den smarte dørlåsen ID Lock, slik at du enkelt kan sette opp hvem som har adgang til boligen. Venter du på en pakke? Eller har barna glemt nøkkelen? Skal noen passe kjæledyret mens du er bortreist? Med vår smart dørlås slipper du å bruke nøkkel, og kan styre låsen rett fra mobilen

Opprett tilganger, enten om det er faste brukere eller midlertidige tilgang.

Med vår ringeklokke med HD-videokamera kan du se hvem som er utenfor døren, og slippe dem inn selv om du ikke er hjemme.

Vekterutrykning inkludert

Alltid24 gir deg en profesjonelt overvåket innbruddsalarm med fotodetektor for bildeverifisering av alarmårsaken samt gratis vekterutrykninger*. Systemets tilkobling til alarmstasjonen er svært sikker da den kan kobles til både via bredbånd og GSM. Du kan også få delsikring med overvåkning av strategiske inntrengingspunkter ved hjelp av dør- og vindusmagneter.

smart-security
20150109_161824

Gjør om din bolig til et smarthus

Vår smarte alarmsystem tilrettelegger for en rekke smart hjem integrasjon og er Zwave-kompatibel. Det betyr at du enkelt kan fjernstyre elektriske tilkoblinger som lys brytere, termostater, smart plugger mm. Du kan enkelt programmere huset til å tenke selv, ved å lage senarioer / regler for hendelser ect. Med Alltid24 Smarthus funksjon vil du kunne styre hele huset fra din APP, smart panel eller ved å programmere huset.

Få mer ut av din boligalarm

Familie vor Haus

Verv en venn

Verv en venn/nabo. Kjenner du noen som også vil ha boligalarm? Skriv navnene på dine venner og bekjente og send disse til oss. Som takk for hjelpen får du og den som blir vervet 3 mnd gratis alarmabonnement

9095bb_8a641a60df564614a67a790828b6e65c

Tilleggskomponenter

Alle hjem har behov som er forskjellige, derfor skreddersyr vi alltid våre løsninger for deg. Med våre tilleggskomponenter kan du utvide din boligalarm og grunnpakke slik at den passer akkurat ditt behov.