Når sekunder teller.

Brann kan spre seg fort og hvert sekund teller. Tidlig brannvarsling med umiddelbar respons kan redde liv.

Be om tilbud

Hos oss er det helt uforpliktende å be om tilbud. legg igjen litt informasjon i skjema, så kontakter vi deg. For å gi best mulig tilbud, ønsker vi å gi en gratis befaring.

  Jeg samtykker til behandling av personopplysninger og samtykker i brukeravtalen og personvern erklæringen

  BRANNALARM

  Med hurtigresponsfunksjoner stopper vi branner og redder liv.

  ``Vi forstår viktigheten av rask respons når det gjelder brannsikkerhet, da branner har en tendens til å spre seg raskt, og hvert sekund er avgjørende. Med vår avanserte overvåkede brannalarm, står du rustet med tidlig varsling og umiddelbar respons for å beskytte deg og dine kjære.

  Øk din trygghet med oppkoblet brannvarsler til alarmstasjon

  En sikker brannvarsler er noe av det viktigste for trygghet i hjemmet. Ved en brann teller hvert sekund. Med brannvarsler fra Alltid24, vil din bolig være overvåket 24 timer i døgnet.

  En optisk røykdetektor reagerer på brann i en veldig tidlig fase (ulmebrann) Den plasseres midt i dekningsområde. Detektoren har innebygget sirene og varsler lokalt hvis det er røykutvikling. Detektoren virker uavhengig av om alarmen er slått av eller på.

  Røykvarslerne er også koblet til fotodetektorene i samme rom som tar bilder og sender dem til alarmstasjonen ved røykutvikling.

  Røyk er et tegn på at brann er i ferd med å starte

  Røyk utgjør ofte det aller første tegnet på en potensiell brannfare, og derfor er rask oppdagelse essensiell for effektiv brannsikkerhet. Våre avanserte røykdetektorer er designet for å registrere røykpartikler i de tidligste stadiene av en brann, lenge før flammene blir synlige.

  Tidlig deteksjon av røyk gir beboere og ansatte verdifull tid til å evakuere og ta nødvendige forholdsregler. Våre pålitelige røykdetektorer er konstruert for å reagere raskt og nøyaktig, og gir øyeblikkelig varsel som kan være avgjørende for å unngå skader på liv og eiendom.

  Kameradetektor, som kan sjekke og bekrefte branntilløp

  Vår avanserte bevegelsesdetektor med kamera er en nøkkelfunksjon i vårt helhetlige sikkerhetssystem, som gir ekstra lag av beskyttelse for deg og ditt hjem. Den reagerer øyeblikkelig dersom brannalarmen går, og vil sende bilder direkte til alarmstasjon.

  Denne avanserte teknologien gir deg ikke bare tidlig varsling, men også en ekstra sikkerhetsnett ved å gi operatørene muligheten til å se situasjonen i sanntid. Med vår bevegelsesdetektor med kamera blir du koblet til en profesjonell overvåkingstjeneste som er dedikert til å sikre din trygghet og håndtere potensielle nødsituasjoner på en effektiv måte.»

  App - boligsikring på telefonen

  Få full kontroll over hjemmet, uansett hvor du befinner deg. Få varsler, se video i sanntid, lås opp døren og aktiver boligalarmen med ett enkelt trykk.

  Video i sanntid

  Se hvem som er ved inngangsdøren din, og video av viktige hendelser

  Lås opp dørene

  Gi adgang til håndverkere eller besøkende.

  Stopp tyven

  Sett opp ulike regler for å raskere varsle omgivelse og alarmstasjon

  Aktiver og deaktiver

  Aktiver alarmen når besøkende forlater boligen.

  Varsler

  Få et varsel når barna kommer hjem fra skolen.

  Lys & varmestyring

  Sett opp regler, eller styr huset fra en appen

  Innbruddsvarsling med bildeverifisering

  Vår unike bevegelsesdetektorene med kamera oppdager bevegelse både i dagslys og mørke, og tar tydelige bilder som sendes til alarmstasjonen for umiddelbar respons. Våre operatørere vil raskt kunne identifisere alarmårasken og igangsette riktig reaksjon.

  • ​Detektoren oppdager bevegelse og tar bilder også om natten.
  • Detektorene vil varsle med bilder dersom andre detektorer blir utløst.
  • Kameraet er koblet til Alltid24 APP for å varsle personlig bruker.
  • Følsomheten er justerbar – for å ta hensyn til dine kjæledyr

  Lag personlige scenarier

  Lag regler på hvordan systemet skal varsle, og hvilke hendelser som skal skapes ved ulike scenarioer

  • God morgen
  • Nattsikring
  • Hjemme funksjon
  • Legg til Scenario

  Få Bekreftelse med virkelig HD video

  Hvis årsaken til en brann er uklar, kan det ta lengre tid for forsikringsselskapene å ordne opp. Dersom du har smart HD kamera fra Alltid24 Sikkerhet, registrerer og laster vi automatisk opp opptak i nødsituasjoner, noe som gjør det enkelt å vise etterforskere hva som skjedde.

  HD kameraovervåkning

  Våre HD-overvåkningskameraer gir deg full oversikt.

  Vekterutrykning

  Profesjonell utrykningstjeneste er viktig når uhellet er ute. Hos Alltid24 er du alltid kopler til vår  døgnbemannet alarmstasjon. Våre vektere vil rykke ut dersom din alarm blir utløst, samtidig som profesjonelle operatører følger den pågående situasjonen live.

  Tjenesten inkluderer utrykning fra vekter, dag og natt, året rundt. Alarmstasjon er selvsagt FG-godkjent, døgnbemannet og betjener alarmer over hele landet. Alarmstasjon kan se hvilken type alarm som er utløst og handle ut fra de