Få tilbud på Smarthus

  Alt i ett

  Å administrere hjemmet ditt med flere apper og systemer er hardt arbeid.Alltid24 gir deg et smartere alternativ: et intuitivt, alt-i-ett-system som alltid jobber for å holde deg trygg og vel.

  I et smarthjem går ting av seg selv, uten at du hele tiden trenger å foreta valg og gjøre de samme tingene om og om igjen. Boligen forhåndsinnstilles akkurat slik du vil ha den. Resultatet? Du får et hjem med økt komfort og trygghet, samtidig som energiforbruket og strømregningen går ned. Og prikken over i-en: Alt styres ved hjelp av én app!

  Funksjoner i et smarthus

  Uttrykket smarthus har blitt benyttet med tanke på at du skal kunne slå av og på lyset med mobiltelefonen. Vi mener at dette nesten bare er en bonus i et smarthus. Vi mener at et smarthus er smart når systemer samarbeider i ett felles system og løsningene forenkler hverdagen, sparer energi og gir en følelse av luksus.

  Du styrer lys, varme og solskjerming fra samme app. Du kan knytte sammen sensorer, termostater og lyskilder med egne, forhåndsdefinerte scenarier og tidsplaner.

  Du velger og setter ønsket handlingsmønster: Når du taster inn koden på den elektroniske dørlåsen åpnes døra, alarmen går av, lyset går på, varmen justeres opp og Sonos begynner å spille fra favoritt-radiostasjonen din!

  Hold et øye på innsiden og utsiden av boligen din

  Smartkameraet er et trådløst, lite og fleksibelt kamera som er integrert med alarmsystemet ditt og kan styres via Alltid24 App. Ta bilder når du selv ønsker det, eller automatisk når noe skjer. Bildene overføres kryptert til din Alltid24 App.

  Heatit_Thermostat_Z-TRM3_White_-_Image
  original.340x337!m
  fibaro-wall-plug

  Lys, temperatur & energi styring

  Alltid24 Smarthus systemet bruker flere intelligent teknologi til å hjelpe deg å spare energi. Lys styring, oppvarming, kjøling og solskjermen jobber sammen for å sikre og spare maks energieffektivitet. Er det for kaldt, stilles temperaturen eller at sol skjermingen går opp for å slippe til solvarmen. oppnår du ikke ønsket temperatur i rommet så  starter den elektriske oppvarmingen. Er det for varmt går solskjermingen ned for å redusere solvarmen, og det elektriske slår seg av.

  Spar energi & penger!!!

  Magnetkontakt med sjokksensor – Gir raskere alarm

  Med Alltid24 magnetkontakt for dører og vinduer med sjokk indekator og sensor varsler om innbruddsforsøk før tyvene beveger seg inn i hjemmet ditt. Sensoren registrerer vibrasjon fra f.eks. brekkjern hammer, stein eller borring / drill, og utløser alarmen. Lyden fra sirenen vil vekker boligen og tyvene blir redde og forsvinner. Alarmstasjon gjør de nødvendige grep.

  Vi har et stort utvalg av smarte sikkerhetsprodukter

  Alltid24 ADC inv cam

  HD innendørskamera

  Alltid24 ADC utv cam

  HD utendørskamera

  Alltid24 ADC 30 Cam

  180° HD-videokamera

  Alltid24 ADC Doorbell

  Dørklokke med kamera

  IDL

  Elektronisk dørlås

  Alltid24 ADC inv cam

  HD innendørskamera

  Alltid24 ADC utv cam

  HD utendørskamera

  Alltid24 ADC 30 Cam

  180° HD-videokamera

  Alltid24 ADC Doorbell

  Dørklokke med kamera

  IDL

  Elektronisk dørlås

  Få kontroll med Alltid24 appen

  Alarmsystemene er moderne og trådløse, med enkel betjening. Med vår alarm-app kan du styre alarmen uansett hvor du befinner deg.

  Aktiver og deaktiver
  Du kan enkelt når som helst og hvor som helst aktivere alarmen og deaktivere alarmen
  Lås opp dørene
  Gi adgang til besøkende med den digitale smarte dørlåsen.
  Lys & temperatur
  Styr og overvåk lys, temperatur og bli varslet tidlig om eventuelle endringer.
  Video
  Oversikt over boligen både på innsiden og utsiden. Uansett hvor du befinner deg.
  Brukeradministrasjon
  Gi midlertidige koder for å la besøkende eller håndverkere komme inn, eller for å følge med på hvem som kommer og går.
  Hostorikk
  Gå gjennom historikkloggen for å se alarmhendelser.

  Smart styring av adgangen til din bolig

  Alltid24 boligalarm kan kobles til den smarte dørlåsen ID Lock, slik at du enkelt kan sette opp hvem som har adgang til boligen. Venter du på en pakke? Eller har barna glemt nøkkelen? Skal noen passe kjæledyret mens du er bortreist? Med vår smart dørlås slipper du å bruke nøkkel, og kan styre låsen rett fra mobilen

  Opprett tilganger, enten om det er faste brukere eller midlertidige tilgang.

  Med vår ringeklokke med HD-videokamera kan du se hvem som er utenfor døren, og slippe dem inn selv om du ikke er hjemme.

  Vekterutrykning inkludert

  Alltid24 gir deg en profesjonelt overvåket innbruddsalarm med fotodetektor for bildeverifisering av alarmårsaken samt gratis vekterutrykninger*. Systemets tilkobling til alarmstasjonen er svært sikker da den kan kobles til både via bredbånd og GSM. Du kan også få delsikring med overvåkning av strategiske inntrengingspunkter ved hjelp av dør- og vindusmagneter.

  smart-security
  20150109_161824

  Gjør om din bolig til et smarthus

  Vår smarte alarmsystem tilrettelegger for en rekke smart hjem integrasjon og er Zwave-kompatibel. Det betyr at du enkelt kan fjernstyre elektriske tilkoblinger som lys brytere, termostater, smart plugger mm. Du kan enkelt programmere huset til å tenke selv, ved å lage senarioer / regler for hendelser ect. Med Alltid24 Smarthus funksjon vil du kunne styre hele huset fra din APP, smart panel eller ved å programmere huset.

  Få mer ut av din boligalarm

  Familie vor Haus

  Verv en venn

  Verv en venn/nabo. Kjenner du noen som også vil ha boligalarm? Skriv navnene på dine venner og bekjente og send disse til oss. Som takk for hjelpen får du og den som blir vervet 3 mnd gratis alarmabonnement

  9095bb_8a641a60df564614a67a790828b6e65c

  Tilleggskomponenter

  Alle hjem har behov som er forskjellige, derfor skreddersyr vi alltid våre løsninger for deg. Med våre tilleggskomponenter kan du utvide din boligalarm og grunnpakke slik at den passer akkurat ditt behov.