Velkommen til ditt nye smarte hjem

Alltid 24 IQ smart er et smarthussystem som er egnet for alle typer boliger og feriehus. Fra din smarttelefon har du alltid oversikt og kontroll på din bolig, uansett om du er hjemme eller på reise. Alltid24 gir deg ikke bare et sikkert hjem, men gir deg også følelsen av trygghet og komfort med sine smarthusfunksjoner.

Smarthus som dekker alle behov

Et smarthjem er et hjem der flere eller alle sentrale funksjoner er automatisert – alarm, låser, lys, varme, videokamera, lyd og bilde.

I et smarthjem går ting av seg selv, uten at du hele tiden trenger å foreta valg og gjøre de samme tingene om og om igjen. Boligen forhåndsinnstilles akkurat slik du vil ha den. Resultatet? Du får et hjem med økt komfort og trygghet, samtidig som energiforbruket og strømregningen går ned. Og prikken over i-en: Alt styres ved hjelp av én app!

Du velger og setter ønsket handlingsmønster: Når du taster inn koden på den elektroniske dørlåsen åpnes døra, alarmen går av, lyset går på, varmen justeres opp og Sonos begynner å spille fra favoritt-radiostasjonen din!

LYSSTYRING

I gamle dager fant man lysbrytere eller dimmere spredt rundt i rommet ettersom hvor mange lamper man hadde. Med Alltid24 vil I ditt hjem alltid vite når det er behov for lys takket være intelligent lysstyring og sensorer. Når du går inn i et rom vil alltid den perfekte lys atmosfæren tennes automatisk basert på lysforhold og tid på døgnet

ROMKLIMA

Forskjellige rom har forskjellige formål, og derfor, bør de kontrolleres individuelt. Med Alltid24 smartstyring kan du justere temperaturen i de ulike rommene, og sørge for at rommet har perfekt temperatur i samhandling med solskjerming og ventilasjon.

SOLSKJERMING

Markiser, persienner, gardiner eller screens – solskjerming kan kontrolleres perfekt og automatisk. Systemet sørger for å stenge solen ute når det blir for varmt, og tar vare på gratis varme når det behøves.

ADGANGSKONTROLL

Sett opp adgangen til ditt hjem akkurat slik du ønsker. Gi snekkeren tilgang på avtalt tidspunkt, lås inn svigerfar mens du er på ferie eller simpelthen glem frykten for at en nøkkel blir borte. Systemet samarbeider selvfølgelig med dørlåsen og med resten av huset sørger for at huset ønsker deg velkommen hjem!

MUSIKK

Med integrerte SONOS musikk løsninger fra Alltid24 smart system kan du velge hvilke rom som spiller hvilken musikk. Sett på rolig musikk i stuen med en god bok, eller gjør deg klar til fest med gjengen med full fart på badet. Lydanlegget også fungerer som: Innbruddsalarm, dørklokke, vekkeklokke, system beskjeder og beskjeder kan du selv spiller inn?

A24 IQ WIFI

Vil du ha like god wifi-dekning i alle rom? Da har vi en god nyhet til deg! Nå kommer nemlig Alltid24 IQ Wifi– med enda sterkere wifi-signal. Bredbåndet jobber sammen med Alltid24 smart-systemet for å gi deg god dekning i hele hjemmet! Så kan du strømme i stua, game på loftet, ha hjemmekontor i kjelleren og surfe på terrassen. samtidig som sikkerheten i ditt hus ligger på et eget og trygt protokoll.

Med foreldre innstillingene kan du administrere skjermtid, begrense innhold som er uegnet for barn og sette wifi-en på pause for bestemte enheter, når det passer deg.

TRYGGHET VED ALDERDOM

Alltid24 Smart System er perfekt til å ta vare på deg når alderen kryper på. Det som er et elegant smarthus som er enkelt å bruke i dag, tar vare på deg og sørger for at dine kjære får beskjed om noe er galt når kroppen eller hodet begynner å fuske.

SYSTEMER VI STØTTER

Alltid24 Smart system er baserer seg på en flere standarder. Det betyr at du kan koble til flere kjente smarte produkter fra blant annet IKEA, HeatIt, Fibaro og Philips Hue. Alt vil fungerer harmonisk sammen og kan styres og automatiseres via systemet og alt i en appen.