Med elektronisk adgangskontroll vil du få full kontroll .

Dagens adgangskontroll må kunne gjøre mer enn bare lukke og åpne dører. Din bedrift trenger en løsning som kan gi deg full kontroll og informasjon til å drive mer effektivt. Samtidig som det sørger for korrekt adgang, overblikk over personellet og opprettholder sikkerheten til bedriften. For din bedrift vil rutinene med låste dører bli betydelig lettere.

Brukervennlighet og sikkerhet satt i system

Samtlige adgangskontrollsystemer konfigureres for at det skal være enkelt og kreve minimalt innsats og ressurser hos kunden i en driftssituasjon. Alle typer adgangsmedier kan brukes og både magnetkort, berøringsfrie kort, kodesystemer, brikker og biometri kan tas i bruk – gjerne i kombinasjon med perimeter og områdesikring hvor vi hjelper kunden til å skape tilgangsrettigheter og personkontroll akkurat slik denne ønsker.

Profesjonell håndtering og effektiv drift

Alltid24 tekniske kompetanse sørger for kundetilpasset prosjektering, fagmessig installasjon og idriftsettelse samt sikre, effektive og brukervennlige adgangskontrollsystemer. Dørmiljø, rotasjonsporter, heier, sluser, porter og bommer er noen av de passasjer som våre løsninger i dag sikrer. Løsningene er ofte koblet opp i mot kameraanlegg og innbruddsalarmanlegg og blir live overvåket og fulgt opp av  døgnbemannede FG-alarmsentral.

Fleksibelt system

Vi leverer utvidbare systemer, alt fra enkle kortlesere til store og komplekse adgangskontrollsystemer med flere tusen kortlesere. Adgangskontrollsystemet kan integreres med våre øvrige produktområder. Vi har under utvelgelse av våre produkter alltid fokusert på brukervennlighet, fleksibilitet samt høy kvalitet. Mange års erfaring gir oss muligheten til å «skreddersy» løsninger etter kundens ønsker og behov.

Vi tilbyr trygghet på din bedrift uansett omfang og størrelse

Kontakt oss