Få et tryggere arbeidsmiljø og sikre din bedrift

Alltid24 skredder­sydde alarm­løsninger for din bedrifter  Våre løsninger er bygget på det siste innen sikkerhetsteknologi og smart bedrift system og bidrar til å beskytte eiendom, eiendeler, kunder, ansatte og gir kostnadseffektive løsninger.

Alltid24 tilbyr alarmsystem for alle typer bedrifter. Alarmen skreddersys slik at den passer til akkurat ditt behov, enten du trenger en enkel innbruddsalarm eller et avansert integrert anlegg. Alle våres system kan enkelt utvides når behovet vokser.

Et moderne innbruddsalarm har en hovedoppgave, det er å ivareta sikkerheten av kundens verdier. Kombinert med et godt aksjons apparat i form av oppkobling mot FG godkjente alarmstasjon og vekterutrykning. Med dette vil sikkerheten kunne bli ivaretas på en sikker og kosteffektiv måte.

Brukerkode og kontaktperson administrasjon

Opprett og slett brukerkoder umiddelbart, og administrer kontaktlisten for alarmstasjonen direkte fra Alltid24-mobilappen eller nettstedet.

Du kan enkelt legge til rettigheter, hvilke perioder man skal ha tilgang, legge til ytterligere informasjon på bruker og ansatte, slik at du enkelt kan få oversikt over når, hvor og hvem.

Tilgang overalt

Hvis en alarm utløses, kan du motta et varsel og raskt bekrefte om det er en nødssituasjon eller falsk alarm med ett trykk på Alltid24-mobilappen.

24/7 bevissthet på din egen bedrift

Var det aktivitet i et begrenset område? Ble bakdøren stående åpen? Hold deg oppdatert selv når alarmen er deaktivert.

Få oversikt med multilokasjon

Alltid24 unike alarm Dashboard er et enkelt, intuitivt grensesnitt for sanntidsstyring av innbruddsalarmen, energi, elektroniske dørlåser og videosystemer på tvers av flere forretningssteder.

Ran og trygghetsalarm

Å være i stand til raskt tiltrekke seg oppmerksomheten til vektere er svært viktig for mange av våre kunder. Kanskje du jobber i en butikk eller salong, eller er du bare ofte arbeider sent på jobb?

Ran- og trygghetsalarm er en alarmknapp som lydløst varsler behov for øyeblikkelig assistanse. Alarmen sender et signal til alarmstasjonenl og/eller direkte til vektere i umiddelbar nærhet. Sammen med deg definerer vi forskjellige alvorlighetsgrader for din bedrift. Disse vil avgjøre hvordan vi aksjonerer når alarmen tas i bruk.

Personal Alarm

Med Alltid24 Personalarm kan du enkelt tilkalle hjelp når du føler deg utrygg eller har behov for assistanse. Du kan trykke på alarmknappen for øyeblikkelig hjelp,  Faller du og er ute av stand til å betjene alarmenheten, vil personalarmen angi din posisjon og sende alarm.

Enheten overvåkes via GPS-sporing og kan koples til Alltid24 Sporings portal eller til internt i bedriften Dette gir mulighet til å følge enheten via kart. Mister enheten GSM/GPRS-forbindelsen får brukeren et varsel om dette.

Brukergrupper er alle som kan utsettes for risiko: for eksempel Alene arbeidende, helsearbeidere, drosjesjåfører, eldre, skogsarbeidere, transportarbeidere, butikkansatte og mennesker som kan bli utsatt for trusler eller overfall.

Vi tilbyr alarm til din bedrift uansett omfang og størrelse

Kontakt oss