En plattform for multilokasjoner

Alltid24 Sikkerhet dashboard er et enkelt, intuitivt grensesnitt for sanntidsstyring av innbruddsalarm, energi, adgangskontroll og videosystemer på tvers av flere forretningssteder.

Hver lokasjon i ett enkelt overblikk.

I stedet for å administrere lokasjoner separat, lar Alltid24 deg organisere dem i et top-down hierarki av grupper. Global administrasjon av brukerkoder, tilgangstillatelser, ulike varsler og systeminnstillinger sparer raskt tid og øker konsistensen.

Globalisert brukeradministrasjon

Administrer brukerkoder og tilgangsrettigheter på tvers av grupper i stor skala for å spare tid og øke konsistensen på tvers av alle lokasjoner.

Sanntidskontroll av hver enkelt lokasjon

Enterprise Dashboard gir deg fullstendig kontroll over alarm status, dørlåser og tidsskjemaer, temperaturinnstillinger og mer for alle forretnings lokasjoner.

Multi lokasjons video styring

Se direkte og opptak av video fra kameraer på tvers av flere steder, uansett hvor du er. Eksporter hendelses opptak eksternt for deling og se enkelt helsestatus og lagrings metrikker for videosystemet.

Tilgang overalt

Hvis en alarm utløses, kan du motta et varsel og raskt bekrefte om det er en nødssituasjon eller falsk alarm med ett trykk på Alltid24-mobilappen.

Undersøkelser, rapportering og bevisstgjøring

Få opptil 1 års aktivitetshistorikk i sanntid på tvers av alle lokasjoner eller utvalgte grupper av lokasjoner. Planlegg rapporter som skal genereres automatisk og sendes til ledere, inkludert sammendrag av nøkkelinformasjon som åpne/stengetider, alarmrapporter eller tilgangshistorikk.

Vi tilbyr alarm til din bedrift uansett omfang og størrelse

Kontakt oss