Alltid24 sikkerhetståke stopper tyven på få sekunder

Alltid24 sikkerhetståke stopper tyven 

Alle bedrifter – fra små forretninger til kjempestore varehus – har som oftes sikret seg med alarmsystemer, som sikrer deres innbo og verdier. Men uansett hvilke forholdsregler, du tar, kan du aldri forhindre en tyv eller hærverks-mann i å forsøke å bryte seg inn. Med tåkesikring kan du forhindre, at noe blir stjålet – eller svært ødelagt

Hvordan?

Når innbruddstyver eller ranere har tiltvunget seg adgang til dine lokaler, vil de kunne stjele dine verdier, hvis det kun er beskyttelse med ”tradisjonelle” sikkerhetsystemer. Alltid24 tåkesikring vil fylle rommet – stort eller smått – med tett tåke og gjøre det umulig for tyven å se – og stjele – noe! Tåken reduserer også hærverk og andre skader på lokaler og bygninger. Det hele holdes beskyttet, så politiet kan nå frem! Tåken er selvfølgelig fullstendig uskadelig – for mennesker, dyr og ditt interiør.

Et fleksibelt konsept til enhver bedrift

Alltid24 tilbyr en rekke tåkekanoner, som er designet og utviklet for å sikre alle former for bedrifter og forretninger. De fleste av våre modeller kan også monteres skjult bak vegg eller i tak.

Fordeler ved beskyttelse med sikkerhetståke

  • Stopper øyeblikkelig innbrudd, tyveri, ran, overfall og hærverk
  • Gir deg ro i sjelen og en god natte søvn
  • Begrenser potentielt tap
  • Lav risiko gir lavere forsikringspremie
  • Anbefalt av politi og forsikringsselskaper
  • Uskadelig tåke, som ikke etterlater pletter eller spor

Vi tilbyr trygghet på din bedrift uansett omfang og størrelse

Kontakt oss