Komplette sikkerhetsløsninger for boligbyggelag og sameier

Bestill en gratis befaring

  Vi vil raskt ta kontakt med deg

  Vi vil besvare din henvendelse så raskt vi kan. dersom du vil ringe oss kan du gjøre det på 815 51 151. Det koster ingenting å ringe oss.

  Kameraovervåkning

  Sikre borettslaget med kameraovervåkning

  Brannalarm

  Styret har overordnet ansvar for brannsikring

  Adgangskontroll

  Gjør adgang til bygget enklere og mer fleksibelt

  Unngå vannskader

  Vanna alarm med auto stenging når uhellet er ute.

  Vakthold

  Bo miljø vakthold gir bedre beredskap for alle

  Drift og support

  Vår serviceavtale sikrer dere kontinuerlig drift,

  Få en total vurdering av borettslaget / sameie

  Bestill en gratis befaring

   Vi vil raskt ta kontakt med deg

   Vi vil besvare din henvendelse så raskt vi kan. dersom du vil ringe oss kan du gjøre det på 815 51 151. Det koster ingenting å ringe oss.

   Alltid24 Sikkerhet – ditt valg for ditt borrettslag / sameie

   Alltid24 leverer en av markedets mest komplette løsning for sikring og styring av tekniske løsninger til borettslag og sameier. Kamera, brannalarm, vannalarm, adgangskontroll, energistyring og nettverksløsninger i en og samme løsning.

   Trygghet i sameie/borettslag satt i system

   Enkel oversikt for styret eller vaktmester i ditt sameie/ borettslag. Alltid24 smarte online verktøy som gir styret full oversikt over alle enheter i systemet. Her ser man batterinivå og status på alle enheter. Programmet gjør det enkelt å planlegge service og annet vedlikehold.

   Du får full oversikt i app på PC eller telefon.

   Styret har ansvar for brannsikring i sameiet - felles varsling redder liv.

   Vet du hvor lang tid det tar før alle får varsel om et branntilløp i fellesareal eller hos en nabo?

   Uten felles varsling, må beboerne vente til brannen tar seg gjennom veggen og inn i egen leilighet.

   Da kan det allerede være for sent.

   Ha full kontroll på brannsikkerheten i ditt borrettslag / sameie

   Med flere familier under samme tak er sikkerheten ekstra viktig.

   Fellers brannvarsling, er med på å begrense skader og kan redde liv.

   En brann i et borettslag kan bli alvorlig for flere enn der brannen startet, med fare for liv og materiell. Brannen kan spre seg til naboenes boenheter, om det er rekkehus eller leiligheter. Har brannen startet er det viktig med hurtig beskjed når sekunder og minuttene teller som mest.

   Med Alltid24 Ajax PRO-verktøy har styret full oversikt over alle enheter i systemet. Her ser man batterinivå og status på alle enheter. Programmet gjør det enkelt å planlegge service og annet vedlikehold.

   Med Alltid24 trådløst alarmsystem med unik leilighetsfunksjon som sikrer at dere unngår uønskede brann- alarmer. Samtidig får alle varsel raskt når det virkelig er fare på ferde. Det er enkelt å komme i gang, og dere trenger ikke å investere i ekstra infrastruktur.

   Bestill en gratis befaring

    Vi vil raskt ta kontakt med deg

    Vi vil besvare din henvendelse så raskt vi kan. dersom du vil ringe oss kan du gjøre det på 815 51 151. Det koster ingenting å ringe oss.

    Smart IQ avstillings bryter

    Røykvarsler

    Unik leilighets funksjon – ingen uønskede alarmer

    Med Alltid24-systemet kan du velge mellom røykvarslere med og uten CO-sensor.

    Kort fortalt oppdager røykvarslere med CO (karbonmonoksid) ulmebranner på halve tiden av vanlige røykvarslere. Derfor anbefaler vi denne på soverom, slik at du og dine blir vekt før det er for sent. Røykvarsleren har 3 sensorer, som overvåker røyk, varme og CO. I tillegg til at den aktiverer alle andre røykvarslerne i bygget ved brann.

    Smart bryter for å unngå falske alarmer

    Smart IQ knapp gir deg mulighet til å stoppe selvforskyldte alarmer. Når uhellet er ute kan du enkelt trykke på Smart IQ kanppen og lufte ut matos eller annen selvforskyldt røyk ved å åpne et vindu eller verandadør.

    Manuelle meldere i felles arialer

    Ved å sette opp manuelle meldere i fellesarealer og garasje, kan man raskt få varslet hele borrettslaget / sameie dersom man skal oppdage fare for brann. Dette vil utløse brannalarm og varsle samtlige boenheter og alarmstasjon
    • Enkelt å koble opp
    • Gir umiddelbar varsling

    Ekstra viktig med vannalarm og autostenging i bygg med boenheter over flere plan

    Få stoppet vannlekkasjer i borettslaget øyeblikkelig. Med Alltid24 sendes det melding om vannlekkasjer og sensorer som stopper vanntilstrømning før skadene blir store.

    Selv med de beste rutinene kan en vannskade i et borettslag ta tid å stoppe. Ikke alle andelseiere eller leietakere kan ha satt seg inn i hvor hovedstoppekranen er, eller har montert sensorer som stopper vannet. Samtidig er det borettslagets forsikring som ofte skal dekke vannskader når uhellet har skjedd. Med vår vannalarm stenger sensorene vanntilstrømning raskt før skadene har blitt store.

    Sikre borettslaget med egne kameraer rundt boder, garasjeanlegg og fellesområder

    Styrk sikkerheten i borettslaget med egne kameraer rundt boder, garasjeanlegg og fellesområder for å forebygge hærverk, tyveri og innbrudd. Våre kameraer, med betydelig preventiv virkning, leveres med opptaksløsning for effektiv oppklaring og etterforskning ved hendelser. Skybasert lagring og smart varsling gir rask tilgang til nødvendige opptak.

    Intelligent videoovervåking sikrer tilgjengelighet av opptak når det er mest nødvendig. Vår serie med høykvalitetskameraer, tilpasset ulike miljøer, gir nytteverdi for sameier og bedrifter i alle størrelser. Enkel administrasjon fra alle digitale enheter.

    Forbedre tilgangen til bygningen for å gjøre den enklere og mer fleksibel.

    Beskytt fellesområdene i borettslaget ved å begrense adgangen med våre adgangsløsninger. Vi administrerer adgangskontrollen til både fellesområder og leiligheter i én praktisk løsning. Gir fleksibel tilgang til hjemmesykepleie, service og utrykningspersonell, med mulighet for både full og begrenset adgang. Tilpasset for en sikker og effektiv håndtering av adgangsbehovene.

    Bo miljø vakthold og beredskap

    Bomiljøvakthold er en tjeneste som gir ekstra trygghet til borettslag og sameier. Bomiljøvekterne, som er en sentral del av denne tjenesten, utfører regelmessig patruljering for å identifisere og håndtere potensielle sikkerhetsrisikoer. Dersom beboerne trenger assistanse, kan de enkelt kontakte Alltid24 alarmstasjon, som vil håndtere situasjonen i henhold til alvorlighetsgraden av henvendelsen.

    Tjenesten dekker et bredt spekter av situasjoner, fra mindre problemer som en vannlekkasje midt på natten, til mer alvorlige situasjoner som behov for assistanse på grunn av uvedkommende tilstedeværelse i eller utenfor bygningen. Uønskede hendelser og skader har en tendens til å oppstå på ugunstige tidspunkter, for eksempel når flertallet av beboerne sover, eller når nøkkelpersoner som styreleder, styremedlemmer og vaktmester ikke er tilgjengelige. Gjennom denne tjenesten tilbyr Bomiljøvakthold en ekstra sikkerhetsbuffer for fellesskapet, og gir beboerne trygghet og beskyttelse, uansett når behovet oppstår.

    Tilknyttet alarmstasjon, vektertjeneste og service senter

    Drift og Umiddelbar respons

    Med Alltid24 driftsavtale er du alltid tilknyttet vårt service senter og vår FG-godkjente alarmstasjon som er tilgjengelig 24/7 og garanterer en rask og presis respons når noe skjer. . Vårt servicesenter overvåker konstant den tekniske funksjonaliteten til systemet for å sikre pålitelig drift.
    Vi forklarer helt enkelt

    Hvorfor Alltid24 Sikkerhet

    Vår måte å arbeide på skaper en sikrere hverdag og bedre velvære for våre kunder.

    Alarmtjeneste med alt inkludert

    Skjulte kostnader er ikke noe du trenger å bekymre deg for hos oss. Vi tilbyr en omfattende produktgaranti og gratis support og alle utrykninger er gratis uansett årsak.

    Brukervennlig

    Vi fokuserer på enkelhet kombinert med avansert funksjonalitet. Vår boligalarm gir deg en intuitiv brukeropplevelse, enten du styrer den gjennom berøringspanelet, appen eller PC-en din. Enkel tilgang til nødvendige funksjoner er nøkkelen til vår brukervennlige tilnærming.

    Umiddelbar respons 24/7

    Vår alarmstasjon er tilgjengelig 24/7, og vi garanterer en rask og presis respons ved utløsning av alarmen. Dette sikrer at din sikkerhet alltid er vår høyeste prioritet.

    Åpenhet og tilpassninger

    Vår boligalarm er mer enn bare en alarm; den er et intelligent system som enkelt kan integreres med ulike tredjepartsløsninger for helhetlig smart hus styring. Du kan enkelt bygge ut ditt smarthus med komponenter fra ulike produsenter, som du kan få hos din elektro forhandler.

    Prisbelønnet kundeservice

    Vi er tilgjengelige når du trenger oss. Våre kunder er vår topprioritet, og vi arbeider målrettet for å håndtere alle henvendelser raskt og tilfredsstillende.

    Total sikkerhet

    Presis alarm avklaring oppnås gjennom avanserte sensorer som oppdager innbruddsforsøk før tyvene kommer seg inn og registrerer røyk før det utvikler seg til flammer. Kameraer med kunstig intelligens og avanserte sensorer, analyseres vi hendelser i sanntid for å styrke sikkerheten ytterligere.